Νέα & Άρθρα

12η συνάντηση του Προγράμματος Εκπαίδευσης κ Αυτοδιαχείρισης

12η συνάντηση του Προγράμματος Εκπαίδευσης κ Αυτοδιαχείρισης

12η συνάντηση του Προγράμματος Εκπαίδευσης κ Αυτοδιαχείρισης

Την Τετάρτη 20 Απριλίου πραγματοποιήθηκε 12η συνάντηση του Προγράμματος Εκπαίδευσης κ Αυτοδιαχείρισης της Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (EΛ.Ε.ΑΝ.Α.).

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με την  τελευταία επίσημη συνάντηση σε μία  ατμόσφαιρα  χαλαρή αλλά κ συγκινητική για όλους μας-μέλη κ συντονιστές.

Είχε ζητηθεί από τα μέλη να καταγράψουν οτιδήποτε θα ήθελαν να μοιραστούν με την ομάδα-συναισθήματα,γνώσεις,τι αποκόμισαν,τι τους άρεσε,τη δεν τους άρεσε… Έτσι λοιπόν η συνάντηση περιείχε την αφήγηση αυτών κ φυσικά συζήτηση.
Δυστυχώς κάποιες φίλες μας δεν μπόρεσαν να ήταν παρούσες αλλά είχαν προνοήσει να μας στείλουν το δικό τους «γράμμα» για να διαβαστεί στην ομάδα!

Μοιράστηκε,επίσης,ένα έντυπο αξιολόγησης τόσο του προγράμματος όσο κ των συντονιστών με σκοπό τον εντοπισμό πιθανών μειονεκτημάτων κ τη βελτίωση τους.

Η συνάντηση έκλεισε με ένα ευχάριστο κ διασκεδαστικό παιχνίδι,το οποίο δεν αποκαλύπτουμε γιατί προτιμούμε να το γνωρίσετε όλοι βιωματικά…!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας όλα τα μέλη που εμπιστεύτηκαν τηνEΛ.Ε.ΑΝ.Α. κ το νέο της βήμα, κ παρακολούθησαν το πρόγραμμα. Όπως επίσης κ την ΕΡΕ-ΕΠΕΡΕ για την όμορφη φιλοξενια!

Μπορεί το πρόγραμμα κ οι εισηγήσεις να έφτασαν στο τέλος τους αλλά δε συμβαίνει το ίδιο με τις συμμετέχουσες κ τις συντονίστριες καθώς έχουν ήδη ακουστεί προτάσεις για την επόμενη συνάντηση τους… Εις το επανιδείν λοιπόν…

IMAG189212η συνάντηση του Προγράμματος Εκπαίδευσης κ Αυτοδιαχείρισης12η συνάντηση του Προγράμματος Εκπαίδευσης κ Αυτοδιαχείρισης