Νέα & Άρθρα

2η Μηνιαία Συνάντηση της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. 30/11

2η Μηνιαία Συνάντηση της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. 30/11

2η Μηνιαία Συνάντηση της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. 30/11

 

Χαίρετε!

Είμαστε ο Γιάννης, η Νατάσσα και η Χριστίνα και σας περιμένουμε όλους και όλες με χαρά στη δεύτερη μηνιαία συνάντηση της Ελληνικής Εταιρίας Αντιρευματικού Αγώνα, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30/11 στις 5μ.μ. και θα περιλαμβάνει μια ωραία έκπληξη: Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. πάει θέατρο!

Ο χώρος μας (Κυψέλης 2,Αθήνα), θα είναι ανοιχτός από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα για να χαλαρώσουμε και να πιούμε το καφεδάκι μας, ενώ όσοι από εσάς το επιθυμούν, θα επισκεφθούν την παρωδία «Γκόλφω forever» του σκηνοθέτη Βλαδίμηρου Κυριακίδη και συγγραφέα Ντίνου Σπυρόπουλου.

Η παράσταση ξεκινάει στις 7:30 το απόγευμα στο θέατρο Βεάκη, που βρίσκεται στη Στουρνάρη 32.

Η τιμή διαμορφώνεται κατά άτομο στα 10 ευρώ σε ομαδική κράτηση.Οπότε θα χρειαστεί μέχρι τις 20 Νοεμβρίου να καλέσετε στην ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. για να μας γνωστοποιήσετε το ενδιαφέρον και τη παρουσία σας, ώστε να κάνουμε μια ομαδική κράτηση!

Υ.Γ. Μάθε πριν πας…

Την ειδυλλιακή παρωδία του βουνού και της στάνης» σκηνοθετεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Την ειδυλλιακή παρωδία του βουνού και της στάνης», όπως συστήνει ο επιθεωρησιογράφος Ντίνος Σπυρόπουλος το έργο του «Γκόλφω Forever» που έγραψε το 2008 και έχει ήδη ανέβει μια φορά από την ομάδα «Εξ αρχής» το ίδιο καλοκαίρι, σκηνοθετεί ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Στον ομώνυμο ρόλο ο Πάνος Σταθακόπουλος σε μία παράσταση «γεμάτη χορό, τραγούδι, κλαρίνα, τζαζ, φουστανέλα, τσαρούχια, χωρίς βρακί, αρνιά, γίδια και πρόβατα απολύτως ξεκαρδιστική και κωμική».

Συν τοις άλλοις, η παράσταση, θα είναι και …interactive, δηλαδή διαδραστική, μιας και το τέλος διαμορφώνει κάθε βράδυ το κοινό.

Η φτωχή και ορφανή και άτυχη και χτυπημένη από τα βάσανα της ζωής αλλά ταυτόχρονα τίμια και παρθένα Γκόλφω, μια όμορφη νεαρή βοσκοπούλα που θα μπορούσε να ανακηρυχτεί και μις Χελμός αν υπήρχε σχετικός διαγωνισμός στην περιοχή, χτυπημένη από τη μοίρα ξενοδουλεύει υπηρετώντας τον τσέλιγκα Ζήση. (Σκούπισμα, σφουγγάρισμα, παρκέ, πλυντήριο κλπ.). Ο Έρωτας σημαδεύει τα φυλλοκάρδια της καρδιάς της και την κεντρική της αρτηρία όταν στην βρύση συναντάει τον Τάσο.

Όμως η Γκόλφω δέχεται ερωτικές βολές και από τον Κίτσο, το αρχοντόπουλο της περιοχής, που θέλει να την παντρευτεί μήπως και βρει την σεξουαλική του ταυτότητα η οποία αμφισβητείται από τον καλόγερο της περιοχής που λειτουργεί και σαν ψυχαναλυτής.

Το πράγμα αρχίζει να μπερδεύεται όταν στην ιστορία μπαίνει η κουτσή, καμπούρα και κακάσχημη μάνα της Αστέρω, που καπνίζει τσιμπούκι και έχει τις αντιρρήσεις της λόγω… προτέρας κακής εμπειρίας.

Παρά τις διαφωνίες της Αστέρως οι δύο νέοι αρραβωνιάζονται και ετοιμάζονται να παντρευτούν, όταν ο Τάσος δέχεται πιεστικά προξενιά για την εξαδέλφη του Κίτσου και κόρη του τσέλιγκα και εντελώς κακάσχημη Σταυρούλα.

Παρά την αρχική του άμεση άρνηση, ο Τάσος τελικά δελεάζεται από τη μεγάλη προίκα της Σταυρούλας – ήταν πολλά τα λεφτά – και διώχνει την Γκόλφω.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.