Νέα & Άρθρα

Δωρεάν Μαθήματα Αισθητικής Ονυχοπλαστικής

Δωρεάν Μαθήματα Αισθητικής Ονυχοπλαστικής

Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α., αφουγκραζόμενη τις ανάγκες των μελών της για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, τις ίσες ευκαιρίες, στο πλαίσιο της δύσκολης, γενικότερα, οικονομικής συγκυρίας της χώρας μας, εξασφάλισε συνεργασία με το κέντρο Αισθητικής / Ονυχοπλαστικής Make Art Academy, στο πλαίσιο επανεκπαίδευσης των ατόμων με ρευματικές παθήσεις.

Τα σεμινάρια Αισθητικής Ονυχοπλαστικής, θα πραγματοποιούνται 1 φορά την εβδομάδα. Το κάθε σεμινάριο θα είναι διάρκειας 8 ωρών.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε άνεργα μέλη (ασθενείς) της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α., με σκοπό οι συμμετέχοντες ολοκληρώνοντας τον κύκλο της φοίτησής τους, και με τη βεβαίωση σπουδών που θα λάβουν, να έχουν μια ευκαιρία να ενταχθούν και πάλι στην αγορά εργασίας.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την πρώτη βδομάδα μετά το Πάσχα σε ημερομηνίες και ώρες, που θα οριστούν από την καθηγήτρια της σχολής, κα Κατερίνα Πετειναράκη.

Η διάρκεια των μαθημάτων θα οριστεί ανάλογα με το πακέτο φοίτησης, που θα επιλέξει ο εκάστοτε σπουδαστής, και σύμφωνα με τις δυνατότητες του καθενός. Τα μαθήματα θα γίνονται στη σχολή Make Art Academy (Υψηλάντου 116, Πειραιάς) και όλα τα υλικά που θα χρειαστούν για την διεξαγωγή τους, όπως και τα σεμινάρια, θα παρέχονται δωρεάν από την σχολή.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων για την πρώτη ομάδα θα είναι τα 10 άτομα. Για την παρακολούθηση των σεμιναρίων θα διενεργηθεί μία μίνι συνέντευξη στους υποψηφίους, ώστε να πληρούνται συγκεκριμένα κριτήρια όπως: η διαθεσιμότητα, η συνέπεια, οι ικανότητες, η οποιαδήποτε πρότερη ενασχόληση με το αντικείμενο, η έλλειψη συννοσηρότητας (π.χ. μείζων καταθλιπτική διαταραχή) όπως και η απουσία σημαντικών παραμορφώσεων των άνω άκρων, ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια των συμμετεχόντων.

Μπορείτε να δηλώσετε την συμμετοχή σας στο τηλέφωνο της γραμματείας της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. 210 8847268.

Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά την κυρία Πετειναράκη για την προσφορά της στον αγώνα που κάνουμε για την επανένταξη των ατόμων με ρευματικές παθήσεις στο χώρο εργασίας.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.