Νέα & Άρθρα

Δράσεις Φεβρουαρίου

Δράσεις Φεβρουαρίου της (EΛ.Ε.ΑΝ.Α.)

Δράσεις Φεβρουαρίου

Τμήμα Κατασκευών
Η 1η συνάντηση του τμήματος κατασκευών μπαζάρ πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22/2/16 με μεγάλη επιτυχία. Τα μέλη που έλαβαν μέρος πέρασαν ένα δημιουργικό και ευχάριστο απόγευμα κατασκευάζοντας μοναδικά γυάλινα φαναράκια. Σύντομα θα ανακοινωθεί η μέρα και η ώρα της επόμενης συνάντησης. Μπράβο σας!!!

 

 


Συνάντηση της ομάδας των νέων

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση της ομάδας των νέων της Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα (EΛ.Ε.ΑΝ.Α.) στο New York Sandwiches. Ο χώρος του εστιατορίου γέμισε από γέλια, φιλιά και ευχές. Πολλά νεαρά μέλη μας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν συνομηλίκους τους γεμίζοντας τους αισιοδοξία.

Μοιραστήκαμε νέα, χαρές και ανησυχίες μας.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με σχέδια της ομάδας για επερχόμενη παρουσίαση εργασίας μας.

Ευχαριστούμε όλους όσους ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση μας και παρευρέθηκαν στη συνάντησή.

Καλή συνέχεια!


Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. στηρίζει την Πανελλήνια Ένωση Σπανίων Παθήσεων (Π.Ε.Σ.ΠΑ.).

Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, Ημέρα Σπανίων Παθήσεων 2016, η Π.Ε.Σ.ΠΑ. πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση στην Πλατεία Συντάγματος με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού και μοιράζοντας δωρεάν βραχιολάκια. Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. συνεισέφερε τόσο με την παρουσία της, όσο και προσφέροντας βραχιολάκια. Ευχαριστούμε πολύ το 26ο Νηπιαγωγείο Αχαρνών και το Νηπιαγωγείο Δάφνης για τις ξεχωριστές δημιουργίες τους.

Στις φωτογραφίες η πρόεδρος της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. κα Παππά με την πρόεδρο της Π.Ε.Σ.ΠΑ. κα Λάμπρου και άλλους συνεργάτες.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

 


 

Μαθήματα Πιλάτες

Ακολουθώντας ένα ευέλικτο πρόγραμμα ασκήσεων προσαρμοσμένο στις ανάγκες του καθενός και με μοναδικό εργαλείο το ίδιο τους το σώμα, τα μέλη μας πετυχαίνουν καλυτέρευση της καθημερινότητας τους, της φυσικής τους κατάστασης και αντοχής, βελτίωση της στάσης του σώματος καθώς και ανάπτυξη της ευλυγισίας και ισορροπίας.

Ευχαριστούμε πολύ την κυρία Χριστίνα Σακαλόγλου που προσφέρει τις γνώσεις και το μεράκι της εθελοντικά κάθε Τρίτη στις 16:00 στα μέλη μας. Η ευεξία καθρεφτίζεται στα πρόσωπά τους.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.


Ευχαριστούμε τα μέλη μας για τη συμμετοχή τους στις δράσεις