Νέα & Άρθρα

“Μέλι για να γλυκάνουμε τον πόνο των αδελφών μας” από την ΕΛΕΑΝΑ Θεσσαλίας

Σε μια απλή, γεμάτη νόημα και ανθρωπιά πράξη, προχώρησαν οι τοπικοί σύλλογοι Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας και Τρικάλων, της  Ελληνικής Εταιρείας Αντιρευματικού Αγώνα, ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α μοιράζοντας αναμνηστικά δώρα στους νοσηλευόμενους, νοσηλευτές και θεράποντες γιατρούς της Κλινικής Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (Ρευματολογικής Κλινικής) και της γειτνιάζουσας Γαστρεντερολογικής Κλινικής.  Τα αναμνηστικά δώρα ήταν ζωγραφισμένα από τα μέλη βαζάκια μελιού που παράχθηκε από τοπικά μελίσσια.

 

Γνωρίζοντας πολύ καλά τον πόνο, την αγωνία και τη μοναξιά των νοσηλευομένων πήραμε την πρωτοβουλία να τους επισκεφτούμε αυτές τις άγιες μέρες, να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να τους μοιράσουμε ένα αναμνηστικό δωράκι φτιαγμένο από εμάς δείχνοντάς τους ότι τους σκεφτόμαστε και αγωνιζόμαστε γι’ αυτούς.

Το ίδιο δωράκι μοιράσαμε στον κ. Δ. Μπόγδανο,  Διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογία και κλινικής Ανοσολογίας τους συνεργάτες του και το νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής το έργο των οποίων στηρίζουμε ολόψυχα.

 

Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων της Ε.Λ.Ε.Α.Ν.Α. (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) με τον κ. Δ. Μπόγδανο, Διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, μπροστά στη φάτνη του Νοσοκομείου.

Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων της Ε.Λ.Ε.Α.Ν.Α. (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) με την κα Θ. Σιμοπούλου, Επιμελήτρια Β’ Ρευματολογίας και τον κ. Δ. Μπόγδανο, Διευθυντή της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και νοσηλευόμενους της Κλινικής.

Οι εκπρόσωποι των τοπικών συλλόγων της Ε.Λ.Ε.Α.Ν.Α. (Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα) με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κλινικής Ρευματολογίας και κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και φοιτητές ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 

Στα πλαίσια της ίδια ενέργειας επισκεφθήκαμε στο Νοσοκομείο Καρδίτσας το Εξωτερικό Ρευματολογικό Ιατρείο .
Μοιράσαμε με την υπεύθυνη του συλλόγου ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Καρδίτσας Κ. Βούλα Κατσιαμπούρα τα δώρα με γλυκές ευχές. Ευχαριστούμε θερμά την Κουρκούνη Ευαγγελή: Ρευματολόγος Επικουρικός Ιατρός του Γ. Ν. Καρδίτσας κ, καθώς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρείου.