Νέα & Άρθρα

Μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΕΑΝΑ εκλέγεται μέλος του EULAR PARE BOARD

H Καίτη Αντωνοπούλου, μέλος Δ.Σ. και Υπεύθυνη Επικοινωνίας της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. είναι πλέον μέλος Δ.Σ. του  Δ.Σ. του EULAR PARE  (People  with Arthritis/ Rheumatism across Europe ).

Η Καίτη Αντωνοπούλου γεννήθηκε το 1960. Τελείωσε τη δευτεροβάθμια εκπαίδευσή της στο Α’ Πρότυπο Λύκειο Θηλέων Αθηνών με άριστα και είναι πτυχιούχος του Πάντειου Πανεπιστημίου Αθηνών (Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων). Γνωρίζει την αγγλική γλώσσα.

Έχει ειδικευθεί με διάφορα συνέδρια και σεμινάρια στις δημόσιες σχέσεις και στην επικοινωνία καθώς και στην προώθηση πωλήσεων και στην οργάνωση ειδικών εκδηλώσεων. Από το 1987 εξειδικεύεται στο Health Communications, Medical Marketing και Consumer PR .

Από το  1998  είναι Γενική Δ/ντρια της Alpha Public Relations ΑΕ, εταιρείας με εξειδίκευση στην επικοινωνία στον κλάδο υγείας.

Είναι μέλος  της Ελληνικής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων, της Διεθνούς  Ένωσης Δημοσίων Σχέσεων ( IPRA) και  της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Δημοσίων Σχέσεων CEPR. Είναι επίσης Ταμίας του Sjogren Europe, μέλος του Agora congress working group και Leader  του EULAR CEO working group.