Νέα & Άρθρα

Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας – ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Νομού Αχαΐας

Η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΙΑΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ
«ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΖΩΗΣ & ΕΛΠΙΔΑΣ»
ΜΕ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΝΕΑΠΟΛΗ-ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ

28-30/9/2018

1η ημέρα: Αναχώρηση από το πάνω μέρος της Πλατείας Γεωργίου στις 07:00 για τη Νεάπολη Βοιών με ενδιάμεση στάση στο δρόμο για καφέ. Άφιξη στη Νεάπολη το μεσημέρι, ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια μας, ξεκούραση. Νωρίς το απόγευμα θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο για τη Μονεμβασιά, όπου θα περπατήσουμε τη γέφυρα της Μονεμβασιάς όπου ο σύλλογός μας διοργανώνει το περπάτημα «Ζωής και Ελπίδας στα Βήματα του Ρίτσου». Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση στο Κάστρο της Μονεμβασιάς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Mετά το πρωινό μας, προαιρετικά, θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο μας για την Πούντα όπου θα επιβιβαστούμε στο ferry boat για την πανέμορφη Ελαφόνησο. Άφιξη στην Ελαφόνησο, επίσκεψη στην παραλία του Σίμου. Ελεύθερος χρόνος για κολύμπι και καφέ. Το μεσημεράκι θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ, θα αναχωρήσουμε για τη Μονεμβασιά όπου θα έχουμε το event-εκδήλωση (διασκέδαση, χορός – προαιρετικά φαγητό), στη συνδιοργάνωση που έχουμε με τον πολιτιστικό-χορευτικό-αθλητικό σύλλογο «ΡΙΖΕΣ». Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε με τις αποσκευές μας, για το Σπήλαιο Καστανιάς, προαιρετικά περιήγηση και ξενάγηση στο Σπήλαιο. Στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις στο δρόμο για προαιρετικό φαγητό και ξεκούραση. Άφιξη στην Πάτρα το βραδάκι.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 130€/ΑΤΟΜΟ (ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ/ΤΡΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ)
ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ: 50€/ΑΤΟΜΟ (ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΑΝ/ΣΕΙΣ)
Προκαταβολή του 50% του συνολικού ποσού μέχρι τις 30/8/2018 και εξόφλησή του μέχρι τις 15/9/2018.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν και έμπειρος οδηγός.  Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3* στη Νεάπολη με πρωινό
  •  Ασφάλεια Ευθύνης Διοργανωτή.
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Φόρος διανυκτέρευσης που ισχύει από 1/1/2018 (1,5€/δωμάτιο/διανυκτέρευση).
  • Το δείπνο τη 2η μέρα στο event-εκδήλωση.
  • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, σπήλαια.
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πούντα-Ελαφόνησος-Πούντα.
  • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ