Νέα & Άρθρα

Προσφορά για Ρεφλεξολογία και Ολιστικό Bodywork

Προσφορά για Ρεφλεξολογία και Ολιστικό Bodywork

Ύστερα από επικοινωνία με την κα Κυριακή Νομικού(https://www.somainbalance.gr/index.php), όσα  μέλη της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. επιθυμούν  να κάνουν Ρεφλεξολογία και Ολιστικό Bodywork,θα επωφελούνται από την παρακάτω προσφορά:

Από τις  12/2/2018 – 4/4/2018  το Κόστος θα είναι  25 Ευρώ για Ρεφλεξολογία ή Ολιστικό Bodywork  

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για συνεδρίες Ρεφλεξολογίας ή Ολιστικό Bodywork (συνδυασμό Τεχνικών ), διάρκειας 1 ώρας. Στο πρώτο ραντεβού λαμβάνεται ιστορικό για τον καλύτερο σχεδιασμό της συνεδρίας.

Ρεφλεξολογία

Είναι η ολιστική τεχνική που βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στο πέλμα, στην παλάμη αλλά και στο αυτί, τα οποία αντιστοιχούν σε κάθε όργανο του σώματος. Στα πέλματα καταλήγουν οι περισσότερες απολήξεις των νεύρων που ξεκινώντας από τον εγκέφαλο διανύουν όλο το σώμα. Ασκώντας κατάλληλες δακτυλοπιέσεις στα αντανακλαστικά σημεία, προκαλείται ακούσια αντίδραση των οργάνων που συνδέονται με αυτά, βοηθώντας τον οργανισμό να επανέλθει σε κατάσταση ισορροπίας. Οι μύες ανακουφίζονται, οι ενδοκρινείς αδένες ενεργοποιούνται, το νευρικό σύστημα χαλαρώνει, η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου τονώνεται, με αποτέλεσμα την βελτίωση αποβολής των τοξινών από το σώμα μας. Η εμπειρία των περισσότερων ανθρώπων είναι ένα αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης και ευεξίας. Ιδιαίτερα ενδείκνυται σε: ισχιαλγίες, οσφυαλγίες, αυχενικό, αρθρίτιδα, γυναικολογικές και ορμονικές διαταραχές (εξειδίκευση στην Ρεφλεξολογία Μητρότητας), κατακράτηση υγρών, ιγμόρεια, άσθμα, βρογχίτιδα, πονοκεφάλους, ημικρανίες, νευρολογικές διαταραχές, προβλήματα του πεπτικού συστήματος κ.λπ., καθώς και σε καταστάσεις στρες και άγχους, που απαιτούν χαλάρωση και ενίσχυση των φυσικών δυνάμεων του οργανισμού.

Ολιστικό Bodywork

Ο όρος «Ολιστικό» προέρχεται από την λέξη όλο και στην προκειμένη περίπτωση εννοείται η συνολική προσέγγιση του ανθρώπου τόσο σε σωματικό επίπεδο όσο και σε ψυχικό. Το ολιστικό bodywork είναι συνδυασμός τεχνικών, κινήσεων και δακτυλοπιέσεων που βοηθούν στην άμεση απελευθέρωση του σώματος από πόνους και ενεργειακά μπλοκαρίσματα. Ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για τις ανάγκες του κάθε πελάτη με χρήση προσωπικού μίγματος αιθέριων ελαίων ή πομάδων του Aura Soma. Χαλαρώνει την μυϊκή ένταση, αναζωογονεί το σώμα και δρα ευεργετικά στην εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος. Απελευθερώνεται το στρες και η ένταση που έχει συσσωρευτεί, χαρίζοντας αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας σε όλα τα επίπεδα. Ιδανικό για όλους όσους νιώθουν κουρασμένοι και εξαντλημένοι ψυχικά και σωματικά.

Όποιος θέλει να επισκεφτεί το χώρο της κας Νομικού και να κάνει Ρεφλεξολογία ή Ολιστικό Bodywork,θα πρέπει να καλέσει την ίδια στα τηλέφωνα 2105776549  – 6944755317,ώστε να κλείσει ραντεβού και να επιδείξει την κάρτα μέλους της ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. κατά την πρώτη επίκσεψη.Συνήθως η κα Νομικού βλέπει τις κλήσεις αργότερα και σας καλεί η ίδια.

Διεύθυνση:Καραθεοδωρή 5 & Εθν. Αντιστάσεως 13, Περιστέρι(έναντι μετρό, στάση Περιστέρι)

Ημέρες και ώρες λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή, 09:00 – 21:00 (κατόπιν ραντεβού)

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.